Istorie Locala

Marți, 08 Septembrie 2020 11:31

Gheorghe Constantinescu/ Marea conspiratie mondială/ carte în PDF

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Volumul de informații prezent în această carte ajută cititorul să pună cap la cap frânturile de informații pe care le are, să îi îmbogățeasca cunoștiințele și mai ales să privească altfel viitorul. Odată citită, cartea va schimba cu siguranță vibrația și frecvența celor care încă sunt adormiți în această dimensiune grosieră a informațiilor.

Sunt convins că cel care citește această carte îi trebuie cel puțin câteva zile să-și revină, să se “împământeneze” la loc. Viziunea atât de cuprinzătoare și globală prezentată de carte, e uimitoare. Ea confirmă ceea ce cititorul știe în adâncurile ființei lui. O recomand cu drag tuturor celor care doresc să se regăsească și să înțeleagă care este “adevărul adevarat”. Este o carte care obligă cititorul să privească dincolo de ceea ce vrea să privească. Îl obligă să vadă că nu există adevăr suprem ci doar adevărul pe care este pregătit să-l primească, să-l accepte.

Cine citește această carte, publicată în 2013, realizează că multe aspecte „inofensive” își forțează drumul spre conștientizare. Cartea deschide calea conștientizării, amintește că omul de rând este atât de puternic, dar este ținut în întuneric tocmai pentru a nu descoperii adevărul. Lucrarea oferă o lectură care-l face pe cititor să ridice ochii de pe pagină și să gândească profund la cele citite. Scoate în evidență un adevăr crunt, și anume că trăim într-o lume dominată de forțe malefice și din păcate suntem în minoritate noi cei care percepem acest fapt. Eu sper că națiile, per ansamblu, se vor trezi la realitate cât de curând posibil... Anumite capitole din carte ar trebui sa fie citite si de copii, plantându-se astfel devreme o sămânță care va duce la conștientizare în timp a acestora.

Această lucrare doreşte să atragă atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă societăţile secrete conspiraţioniste şi totodată poate fi luată ca un avertisment adresat acelora care se lasă purtaţi de duhul slavei deşarte din dorinţa de a plăcea oamenilor mai mult decât lui Dumnezeu. 

Autorul

***

Volumul «Marea conspiratie mondiala», autor Gheorghe Constantinescu, poate fi lecturat integral/ descărcat (de) la legătura 

https://drive.google.com/file/d/1krBlzVtVgWX_R7RTIr_JmmUgYCIbhW_7/view?usp=sharing

 

Informații adiționale

  • Localitate: Valcea
  • Editor: Biblioteca Județeană ”Antim Ivireanul” Vâlcea
  • Contributor: Valentin Smedescu
  • Tip: text
  • Sursa: donatie autor
  • Suport: Hartie
  • Tip articol: Articole si studii
Citit 1774 ori
Ești aici: Home Valcea Valcea Gheorghe Constantinescu/ Marea conspiratie mondială/ carte în PDF