Istorie Locala

Marți, 08 Septembrie 2020 11:44

Gheorghe Constantinescu/ Conspirația împotriva României, carte în PDF

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cuvânt înainte

Nimic nu este ceea ce pare a fi. De sute de ani, grupuri oculte de interese religioase, politice şi financiare ne manipulează cinic prin maşinaţiuni bine ticluite, sufocându-ne într-un enorm val de ignoranţă, cu scopul de a ne împiedica să vedem adevărul. Suntem nişte sclavi, nişte marionete care răspund la comanda unor păpuşari avizi de putere.

De sute de ani, lumea este condusă, de fapt, de societăţi secrete, corporaţii transnaţionale şi organizaţii obscure şi malefice.

Toate marile evenimente ale trecutului – de la revoluţiile politice şi culturale până la marile invenţii şi realizări ştiinţifice – sunt opera lor.

Un lucru este cert astăzi: Asistăm la un experiment fără precedent extins la nivel mondial, vizibil pentru noi cu precădere în Europa.

Grecia e un exemplu, dar în situaţii asemănătoare sunt şi Irlanda, Portugalia şi chiar Spania.

Despre România nici nu are rost să mai vorbim, evoluţia evenimentelor dovedeşte asta zi de zi, - dincolo de "perdelele de fum" aruncate cu bună ştiinţă în mass-media (porcăriile gen divorţuri "celebre" la care prostimea cască gura cu voioşie).

Să ne amintim doar de masivele disponibilizări din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, proces care a început în ciuda respingerii legii respective în Parlament.

Într-adevăr, pe fondul crizei şi al escaladării infracţiunilor, pe fondul disperării populaţiei care nu-şi mai poate asigura minimul necesar traiului (dincolo de statisticile cosmetizate, peste 50% din populaţie este sub pragul sărăciei), pe fondul tuturor acestor probleme poliţiştii, jandarmii şi chiar pompierii vor putea fi disponibilizaţi direct prin Ordin al Ministrului.

În anul 2012, România va deveni un "Stat" neguvernabil, lipsit de resurse pentru salarii şi pensii, pentru cheltuielile curente, destructurat de la nivel central şi până la nivel local, cu o economie "albă" paralizată, dar cu cea "neagră" înfloritoare şi evident controlată de Mafia Politico-Financiară ce e aservită şi face jocul conştient al...

Al cui?

Nici nu mai este nevoie să continuăm, răspunsul apare în mod limpede

Distrugerea oricăror norme de conduită pozitive, lupta împotriva elitelor, răsturnarea valorilor social-creştine, inocularea sentimentului de vinovăţie faţă de fapte reale sau inventate, inocularea sentimentului de ruşine de a face parte din poporul român, sentimentul de disociere cu orice are de a face cu naţionalitatea, cultura, tradiţiile, istoria ba chiar şi cu teritoriul românesc sunt nişte manifestări induse, bine orchestrate şi de altfel cunoscute atât de cei care le folosec cât şi de cei care ar trebui să ne apere.

Spun “de cei care trebuie să ne apere” pentru că se pare că ei sunt cei mai îneverşunaţi inamici ai poporului român după cum bine zicea Grigore Alexandrescu în celebra fabulă Toporul şi Pădurea:

Istoria aceasta, d-o fi adevărată,

îmi pare rău că arată

că în fieşce ţară

cele mai multe rele nu vin de pe afară,

Nu le aduc streinii, ci ni le face toate

un pământean d-ai noştrii,

o rudă sau un frate.

Atacurile asupra României (atât din interior cât şi din exterior) sunt diverse, întreprinse împotriva tuturor valorilor specifice poporului român.

România este pe cale să devină din nou victima Occidentului.

O primă conspiraţie urmăreşte să lovească leul în plin. Interesele străine câştigă teren după ce agenţa Standard&Poor’s a aruncat în aer credibilitatea României prin scăderea ratingului. În jocul conspirationist a intrat şi Fondul Monetar International, care a insistat diplomatic că “menţine o politică de dialog permanent cu autorităţile române”, sugerând în acest fel că ţara se află pe marginea prăpastiei şi că va striga în curând după ajutor.

Mari cotidiane nemţesti, americane, britanice sau franţuzeşti argumentează verdictul dat de Standard&Poor’s şi se aşteaptă ca România să fie următoarea ţară europeană cu probleme.

Altfel spus, finanţele mondiale (cu ajutorul slugilor locale), au pus la cale să destabilizeze România fiindcă nu au reuşit să profite de slăbiciunile leului.

Împotriva României lucrează însă tot mai multe forţe care prevăd vremuri negre: sărăcie, şomaj, instabilitate.

Siguranța zilei de mâine trebuie să dispară pentru români – şi asta cât mai repede.

Pentru ca economia românească să fie competitivă şi să-şi vândă produsele, preţurile produselor românești trebuie să scadă la jumătate, faţă de cât sunt acum. Iar pentru ca preţurile să scadă, muncitorii români trebuie să ajungă la disperare, să lucreze pe salarii de mizerie. Asta va conduce la o schimbare profundă a economiei şi a societății românești:

-  Salariul minim va fi dispărea -Salariul minim e o garanție că un angajat nu va muri de foame;

Consumul va scădea masiv şi se va orienta către produsele ieftine şi de proastă calitate. Firmele care trăiau din consumul populației, se vor reorienta către piața externă sau vor falimenta;

Munca la negru şi evaziunea fiscală vor exploda - într-o ţară în care piața s-a prăbușit, iar statul îți ia 80% din cât câștigi, firmele vor fi obligate să încalce legea, ca să nu dea faliment. Iar firmele care vor lucra legal, vor exporta (tot legal profitul), în ţări cu impozite mai mici.

Rezultatul? Bugetul de Stat se va goli.

Sistemul de pensii va dispărea - pensia a devenit un lux pentru români. Pensionarii se vor descurca fiecare cum poate;

Sistemul de sănătate de stat va da faliment şi va fi înlocuit de cel privat; spitalele deja au început să se închidă;

Sistemul de educație se va privatiza -statul deja nu mai are bani să-şi plătească angajații, iar diplomele contează doar pentru stat. Românii vor învăța că nu contează diploma: contează doar câți bani poți să aduci într-o firmă;

Sindicatele vor fi minimalizate - salariații care vor îndrăzni să-şi întrebe patronii de drepturile lor, vor fi dați afară pe loc (vezi actualul Cod al Muncii);

Poliţia va fi înlocuită cu patrulele cetățenești -autoritatea statului va dispărea. Violența de strada va exploda..

România are datorii prea mari; toți banii pe care îi împrumută în 2011 şi 2012 se vor duce pe plata datoriilor externe (că de plata datoriilor interne nici nu se mai pune problema).

Asta înseamnă că nu vor mai fi bani de pensii și salarii. Deci, concedieri in masă, scăderi de salarii și întârzieri la plată. Asta înseamnă că milioane de datornici la bănci vor fi executaţi.

Încrederea investitorilor străini s-a prăbușit complet: 8.5 miliarde investiții străine în 2008, 4 miliarde în 2009 si doar 2 miliarde în 2010.

Chiar și cei care veniseră aici cu ani în urmă, au plecat: Coca-Cola a desființat 3 fabrici (din București, Oradea și Iași), pe care le-a mutat în alte țări (de pildă, în Republica Moldova). Motivul l-au spus pe față: cheltuielile cu forța de muncă sunt prea mari.

Kraft Foods s-a mutat din România în Bulgaria.

Colgate și-a mutat fabrica în Polonia.

Mai grav este că însăși țesătura economică a țării, “plasa” de firme care menținea economia în funcțiune, are acum găuri imense. Din peste 700.000 de companii, câte erau înregistrate la Registrul Comerțului în 2007, au dispărut circa 650.000.

S-au închis întreprinderi mari, cu mii de angajați. De pildă, industria de vagoane: Astra Arad, Romvag Caracal, Meva Turnu Severin.

Așa că haosul economic și încetarea de plăți (mai pe românește, falimentul), sunt inevitabile iar haosul economic aduce cu el haosul social: violențe de stradă, răzmerițe civile, explozia criminalității, jafuri în plină zi, un sentiment de disperare tot mai accentuat al populației, sinucideri din motive economice…lucruri pe care abia acum românii au început sa le simtă şi despre care unii politicieni şi populația speră (prostește), că vor dispărea.

Și ca să fie clar: prăbușirea economică și haosul nu vor dura doar un an. Așteptați-vă la 15-20 de ani de chin, șomaj masiv și mizerie.

M-a întrebat cineva: Când va intra România în incapacitate de plată?

I-am răspuns că România deja este în incapacitate de plată, din noiembrie 2009 pentru că fără banii FMI, nu se mai plăteau demult nici pensiile, nici salariile. Iar prăbușirea unei structuri economice atât de mari, cum este România (o țară de peste 20 de milioane de oameni), nu se produce într-o zi ci în ani de zile.

Prăbuşirea României nu se datorează greșelilor unui singur guvern.

E nevoie de ani întregi, de greșeli după greșeli, ca să îngropi o țară.

Imaginați-vă un copac bătrân uriaș: durează mult să-l tai; dar odată tăiat, atunci când începe să se încline, nu-l mai poți opri din prăbușire. Nu-l mai poți “îndrepta” și nici învia. Cel mai bun lucru pe care poți să-l faci, e să fugi cât colo, să nu te prindă sub el când cade.

Să nu-i lăsăm să fugă, trebuie să plătească pentru prăbuşirea României şi să salvăm ce mai poate fi salvat.

Fiecare îşi spune "Ce pot eu să fac?", pentru că sunt mic, slab şi singur.

În realitate însă suntem mulţi şi puternici. Forţa noastră stă în unitatea noastră.

În această privinţă Iisus a spus: "Unde se adună doi oameni în numele Meu, acolo sunt şi Eu."

Trebuie doar să devenim conştienţi de forţa noastră şi să acţionăm.

Iisus a spus: "Cine are credinţă cât un bob de muştar va muta şi munţii din loc"

Autorul

***

Volumul «Conspirața împotriva României», autor Gheorghe Constantinescu, poate fi lecturat integral/ descărcat (de) la legătura 

https://drive.google.com/file/d/16u4GdcntOnZ_Nq31QtVYXyVgWNnXRLwM/view?usp=sharing

 

 

Informații adiționale

 • Autor:
 • Data aparitiei: Joi, 23 Martie 2023
 • Localitate: Valcea
 • Creator: ---
 • Subiect:
 • Descriere: ---
 • Editor: Biblioteca Județeană ”Antim Ivireanul” Vâlcea
 • Contributor: Valentin Smedescu
 • Tip: text
 • Format: ---
 • Identificator: ---
 • Sursa: donatie autor
 • Limba: romana
 • Suport: Hartie
 • Tip articol: Articole si studii
Citit 1451 ori Ultima modificare Marți, 08 Septembrie 2020 12:25
Ești aici: Home Valcea Valcea Gheorghe Constantinescu/ Conspirația împotriva României, carte în PDF