Istorie Locala

Utilizare si conditii

 

Prima pagina a site-ului www.istorielocala.ro este in continua schimbare doatoria faptului ca informatiile sunt introduse concomitent din cinci judete, iar ultimele articole publicate, intotdeauna din categoria "Istorie", apar primele (doar pana cand informatii mai noi le iau locul, desigur).

 

In coloana din stanga, sub "Acasa", informatiile din categoriile Istorie, Personalitati. Genealogii, Cladiri. Monumente... etc. sunt accesibile sistematizat pentru fiecare din cele cinci judete initiatoare ale proiectului: Bihor, Braila, Cluj, Suceava, Valcea.

 

In coloana din dreapta, sub "Contact", informatiile sunt sistematizate pentru fiecare judet, in ordinea urcarii lor pe site (cele mai noi, primele). In aceasta sectiune, informatiile nu mai sunt clasificate dupa categoriile "Personalitati. Genealogii", "Cladiri. Monumente"... etc., ci doar dupa aparenenta lor la un judet sau altul.

 

In fine, prin tastarea unor cuvinte de căutare, a oricăror cuvinte de căutare, nu doar a unor cuvinte-cheie, în căsuţa din dreapta sus a site-ului, puteti afla tot ceea ceea va putem oferi legat de subiect, pana la momentul interogatiei dvs. Este posibil - si ne dorim, suntem permanent preocupati de aceasta - ca informatiile pe care le cautati si nu le gasiti la un moment dat sa fie introduse ulterior in site, pentru a va fi la dispozitie.

______ 

Continutul paginilor site-ului web www.istorielocala.ro. este protejat de legile dreptului de autor. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Echipei de proiect. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. 

 

Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere, nu insa pentru a le folosi in scopuri comerciale. Informatiile continute de www.istorielocala.ro sunt destinate exclusiv scopurilor educationale, de formare si informare (deci non-comerciale).

 

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia nicicum drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site; oricine expediaza, in orice mod, informatii ori materiale intelege si accepta ca nicio incalcare a acestei obligatii nu poate angaja in nici un fel raspunderea initiatorilor prezentului proiect, ci numai raspunderea proprie. 

 


Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea istorielocala.ro.

Pentru orice intrebari sau solicitari de utilizare in alte scopuri (evident, tot necomerciale) a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.istorielocala.ro. Va rugam si va incurajam permanent sa precizati sursa informatiilor gasite pe site-ul nostru, in toate referatele, lucrarile de licenta, comunicarile, prezentarile dumneavoastra.

Ești aici: Home Termeni si conditii Utilizare si conditii